Mircea Badea dezvăluie cum se protejează de COVID-19: ”Eu sunt fan mască, de spălat pe mâini, nu mai am mâini, iar de distanță fizică, nu m-am mai apropiat de o persoană…”

Mircea Badea este fan mască pentru a se proteja de coronavirus. Va fi și el atacat pentru că este parte a unei conspirații internaționale?

În pasa cu ”Punctul de Întâlnire”, Mircea Badea a dezvăluit că, în pandemie, a mers o singură dată la un supermarket non-stop, la ora 03:00, pentru a se asigura că nu este aglomerat, în rest și-a comandat online tot ce a avut nevoie, anunță dcnews.ro.

Mircea Badea dezvăluie cum se protejează de COVID-19: ”Eu sunt fan mască, de spălat pe mâini, nu mai am mâini, iar de distanță fizică, nu m-am mai apropiat de o persoană...” 1

Cu privire la mersul la bezinărie, dezvăluie: ”Mă duc noaptea ca hoții la niște benzinării unde știu că ăia își pun mască. Am făcut eu un sondaj”.

Ulterior, Mircea Badea a mai spus că ”eu sunt fan mască, de spălat pe mâini, nu mai am mâini, iar de distanță fizică, nu m-am mai apropiat de o persoană…”, mărturisind că nu o făcea nici înainte, iar viața sa în pandemie nu s-a schimbat deloc din acest punct de vedere. ”Ești virusat de mult” i-a spus Radu Tudor, care a dezvăluit că Mircea Badea are un ritual de dezinfectare în fiecare seară, inclusiv a căștii necesare în live.