Mircea Badea, ceartă cu poliţişti: “Aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”

Mircea Badea este iar supărat pe polițiști. Acum pentru că un polițist nu purta mască de protecție, în momentul în care producătorul emisiunii sale a fost oprit în trafic pentru un control de rutină.

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să… nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi ia leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: „Domle, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”.

Mircea Badea, ceartă cu poliţişti: "Aţi ieşit din tură de la domnul Pian?" 1

Dar… mă rog… miliaţianul, ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus? Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspunde: ”Pentru că nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber.

Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”. Iar Călin zice: „Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”. E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a povestit Mircea Badea, potrivit romaniatv.net.