Medicul Silvia Costinean: „Port mască din martie, când guvernul ne spunea sa #nu purtam mască decât dacă avem simptome de viroză respiratorie (nu am uitat), iar la unele televiziuni, așa-zișii reporteri de teren spuneau ceva de genul “feriți-va de oamenii cu masca” (nici asta nu am uitat). Prin urmare …”

Medicul Silvia Costinean spune că deabia așteaptă ziua ca să scape de mască, pe care nu o poartă la obligația Guvernului.

Medicul Silvia Costinean: „Port mască din martie, când guvernul ne spunea sa #nu purtam mască decât dacă avem simptome de viroză respiratorie (nu am uitat), iar la unele televiziuni, așa-zișii reporteri de teren spuneau ceva de genul “feriți-va de oamenii cu masca” (nici asta nu am uitat).
Prin urmare, nu pot spune ca puterea ma tratează ca pe o vita.

Medicul Silvia Costinean: „Port mască din martie, când guvernul ne spunea sa #nu purtam mască decât dacă avem simptome de viroză respiratorie (nu am uitat), iar la unele televiziuni, așa-zișii reporteri de teren spuneau ceva de genul “feriți-va de oamenii cu masca” (nici asta nu am uitat). Prin urmare ...” 1

Eram in drumul de la spital spre casa, vreo 2 km, parcurși pe jos la vreo 37-38 grade C.
Sunt doua măști pentru ca sunt de proasta calitate și nu asigura etanșeitatea. Și nu mi le-am dat jos când m-am oprit sa stam de povesti pentru ca ar fi fost mai mare daraua – corect, înainte de a-mi da jos maștile, ar fi trebuit sa ma spăl pe mâini, apoi, încă o data, după ce mi le-am dat jos și încă o data înainte de a mi le pune la loc…. altele, nu aceleași.

Ma enervează maxim faptul ca trebuie sa port mască, m-am saturat, de altfel.
De-abia astept sa vina ziua in care sa nu mai am nevoie de ea.

Și ziua asta ar veni mai repede dacă și cei din jur ar purta-o constant.
Dar, nu, nu am/avem norocul ăsta.

(Nota: motivul fotografiei nu a fost masca 😜)”

În mai mult de jumătate din țară a devenit obligatorie purtarea măștii de protecție. În București și în alte 28 de județe suntem obligați ca atunci când ne aflăm în aer liber în zone aglomerate să ne protejăm purtând masca, anunță Digi 24.

Medicul Silvia Costinean: „Port mască din martie, când guvernul ne spunea sa #nu purtam mască decât dacă avem simptome de viroză respiratorie (nu am uitat), iar la unele televiziuni, așa-zișii reporteri de teren spuneau ceva de genul “feriți-va de oamenii cu masca” (nici asta nu am uitat). Prin urmare ...” 2