Medic umilit în tren pentru că purta mască. „Am simțit așa, o ură, că sunt plătită de președinte. Că ce, dacă mă puneau să stau în fundul gol, stăteam în fundul gol?!”

Un medic infecționist a povestit cum a fost umilită și s-a râs de ea în tren pentru că avea mască. Singura din compartiment.

“Vă rog să vă puneți masca! Vă rog să vă mutați mai încolo”, i-a spus medicul unui bărbat.
“Da, mă duc. Din cauza la ăștia a ajuns țara asta așa și o să ajungă mai rău în câteva luni. Vă supuneți orbește. Niște nemernici”, i-a răspuns bărbatul, nervos, potrivit dcnews.ro.

Medic umilit în tren pentru că purta mască. „Am simțit așa, o ură, că sunt plătită de președinte. Că ce, dacă mă puneau să stau în fundul gol, stăteam în fundul gol?!” 1

Medicul Adriana Moțoc spune că a fost chiar și amenințată de ceilalți călători și chiar s-a râs de ea.

“La început nu mi-am dat seama că e vorba de ultraj. După ce mi-am dat seama că sunt singură, într-un compartiment în care toată lumea purta masca sub barbă, mi-am dat seama că da, a fost un pic inconștiență. Trebuia să mă mut eu.

Acolo în vagon am simțit așa, o ură, că sunt plătită de președinte. Că ce, dacă mă puneau să stau în fundul gol, stăteam în fundul gol?! Domnul respectiv, de acolo de unde s-a mutat mi-a spus: Lasă că vezi tu când cobori.

M-am simțit așa, puțin stupid. Adică oamenii oricum râdeau de mine. E o situație foarte neplăcută. E foarte trist, pentru că problema purtării măștii a devenit de fapt o problemă politică.

Ce m-a durut foarte mult e că în acea familie erau două fete minore care râdeau de mine împreună cu părinții, în loc să aibă o altă atitudine. Singura soluție va fi găsirea vaccinului”, citează B1 TV.