Lavinia Pîrva, din nou pe mâinile medicilor. Iubita lui Ștefan Bănică a ajuns la spital pentru o intervenție după naștere

Lavinia Pîrva, iubita lui Ștefan Bănică  a ajuns din nou la operație.

A recurs la criolipoză după ce a născut Iubita lui Ștefan Bănică s-a supus unei intervenții pentru a scăpa de grăsimea acumulată în timpul sarcinii, iar acum este ca nouă, revenită la formele ei inițiale.

Lavinia Pîrva, din nou pe mâinile medicilor. Iubita lui Ștefan Bănică a ajuns la spital pentru o intervenție după naștere 1

Chiar ea a mărturisit pe contul ei de Instagram ce fel de intervenție medicală a suferit. Este vorba despre criolipoză.

„Criolipoza este procedura care m-a ajutat să elimin surplusul de grăsime după sarcină!”, a dezvăluit vedeta pe Instastory, potrivit fanatik.ro.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a mai adăugat Lavinia.

Nu este prima intervenție estetică la care a recurs femeia alături de care Ștefan Bănică și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Marin.

Cântăreața și-a modelat și buzele: „Îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea”
Cântăreața a recunoscut în urmă cu ceva timp că și-a remodelat buzele.

„În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a mărturisit Lavinia Pîrva tot pe Instagram.