Infectați. Polițist: „ Cei doi jandarmi ne anunță că nu au gust și nici miros (semne de Covid-19)…Cei 2 jandarmi au fost trimiși de către șefii lor la cabinetul medical. Eu cu Romeo am fost redistribuiți să facem patrulă împreună până la sfârșitul programului. Azi rezultatul testului făcut celor 2 jandarmi a fost POZITIV

România nu are nicio șansă să scape de coronavirus atâta timp cât autoritățile sunt primele care nu respectă regulile. Mai jos aveți mărturia unui polițist de cum tratează șefii problema infectărilor cu coronavirus.

Sindicatul Europol: „” Dragi colegi !!!
Nu vreau să vă plictisesc, dar v-aș povesti pe scurt serviciul meu de ieri dimineață (06.00-14.00). Intrăm în serviciu 3 polițiști cu 3 jandarmi și se fac 3 patrule mixte… După ce plecăm de la bază, luăm o ☕, eu fumez o țigară, colegul vorbește cu prietena lui, tot jandarm, care era în patrulă cu Romeo. După discuții, cei doi ne anunță că nu au gust și nici miros (semne de Covid-19). Ne dezinfectăm, punem măștile și ne retragem la bază cu autospecialele. Le recomandăm să anunțe la ei la IJJ situația. Li se spune că vor primi răspuns în 10 minute.

Infectați. Polițist: „ Cei doi jandarmi ne anunță că nu au gust și nici miros (semne de Covid-19)...Cei 2 jandarmi au fost trimiși de către șefii lor la cabinetul medical. Eu cu Romeo am fost redistribuiți să facem patrulă împreună până la sfârșitul programului. Azi rezultatul testului făcut celor 2 jandarmi a fost POZITIV 1

La Poliția Mun. Piatra Neamt ajunși, anunțăm ofițerul de serviciu să expună conducerii problema ivită.
Cei 2 jandarmi au fost trimiși de către șefii lor la cabinetul medical al unității, de unde au fost redirecționați la SJU Neamț pentru investigații. Eu cu Romeo am fost redistribuiți să facem patrulă împreună până la sfârșitul programului. Colega noastră Carmen, care a fost repartizată cu al treilea jandarm, a trebuit să facă serviciul în continuare cu el, deși cei 3 jandarmi au venit la sediul unității de poliție cu aceeași mașină.

Țin pe această cale să le mulțumesc tuturor ofițerilor din conducere pentru colaborare, pentru compasiune, pentru modul de gestionare a situației, pentru orice credeți voi că mai merită… (ca să fie înțeles…nu au făcut nimic…nu ne-a chemat nimeni măcar să întrebe care-i treaba…eu m-am izolat la o rulotă de ieri, dar Romeo și Carmen au fost la serviciu azi, schimbul 1).
Ca să nu o mai lungesc…vă mai spun că azi rezultatul testului făcut celor 2 jandarmi a fost POZITIV.
Siguranță și încredere !!! ”

Așa se gestionează la IPJ Neamț o situație critică ce implică o posibilă infectare Covid-19 a polițiștilor care s-au aflat în patrulă cu doi jandarmi testați pozitiv ! Cu batista pe țambal !

Șefii n-au nicio reacție, ceva normal, DSP sforăie în pantaloni !
Rândurile de mai sus sunt ale colegului nostru Avasiloae Tiberiu, agent de siguranță la Poliția Mun. Piatra Neamț !
Trageți singuri concluziile !”

 

1.309 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore din 24.108 de teste prelucrate, iar alte 41 de decese au fost raportate, anunță G4 Media.