Infectată. Corina: „Am luat de la tata, culmea, nu de la muncă, acolo sunt pregătită de luptă. Așa că m-a halit, test pozitiv, pneumonie, sunt internată la Balș”

(Last Updated On: August 1, 2020)

Transmiterea comunitară a coronavirusului face victime în continuare. Nu știi de la cine te poți infecta așa că mai bine poartă mască.

Pe Facebook, Corina Schepp a scris: „I-aș trage o palmă, dar e mic și perfid și m-a prins el cu garda jos.
Am luat de la tata, culmea, nu de la muncă, acolo sunt pregătită de luptă.

Infectată. Corina: „Am luat de la tata, culmea, nu de la muncă, acolo sunt pregătită de luptă. Așa că m-a halit, test pozitiv, pneumonie, sunt internată la Balș” 1

Așa că m-a halit, test pozitiv, pneumonie, sunt internată la Balș.

Oamenii de aici sunt minunați, foarte dedicați, muncesc pe rupte, le sunt recunoscătoare, tata e bine, cu vârsta și istoricul lui am avut mari emoții.

Eu, stau internată, altfel nu aș avea cum sa urmăresc boala și evoluția ei, sper sa ajung acasă săptămâna viitoare, cu bine, fără sechele.
Bucurați-vă de soare, aer, cei dragi, dar aveți grijă, nimeni nu e imun. 🙏🤗”

Raed Arafat trage un semnal de alarmă aspra asimptomaticilor care transmit boala, deși în ultima perioaă au existat voci care au negat acest fapt, potrivit Gandul.

„Dr. Fauci (Dr. Anthony Fauci, principalul expert epidemiologic al Statelor Unite – n.r.) a declarat că unul dintre motivele transmiterii din ultima perioadă sunt tinerii. Au luat-o că ei nu păţesc nimic grav, pe lângă campaniile care îndeamnă să nu respecte regulile, mai e și vară, e frumos şi mulţi lasă garda jos şi nu mai respectă regulile că zic că pe ei nu-i afectează.

A fost o discuţie care a dus pe multă lume în eroare: asimptomaticul transmite, totuşi. Asimptomaticul, poate el nu are nicio problemă, dar el transmite. Studiile arată clar că trei zile înaintea apariţiei simptomelor pot să fie zile în care persoana este chiar foarte contagioasă”, a mai declarat Arafat, pentru Digi24.