Infectat. Fratele lui Florin Salam, mesaje tulburător din spital: „Faceți ceva să mă scoată de aici că mă omoară ăștia”

Fratele manelistului Florin Salam este în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Potrivit medicilor, mai multe organe i-ar fi cedat. Va fi și el acuzat că a primit bani ca să declare că este infectat, așa cum s-a întâmplat cu Andreea Esca?

Aflat în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, Florin Salam a dezvăluit faptul că fratele său este bolnav de Covid-19 și că medicii nu oferă informații clare și suficiente familiei, anunță a1.ro.

Infectat. Fratele lui Florin Salam, mesaje tulburător din spital: „Faceți ceva să mă scoată de aici că mă omoară ăștia” 1

Acesta a fost și momentul în care Florin Salam, cât și celelalte rude ale bărbatului, au dezvăluit pentru presă câteva dintre numeroasele mesaje trimise de bărbat, de pe patul de spital.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici că mă omoară ăștia”, „Ajută-mă”, iar lista continuă cu alte mesaje, la fel de sfâșietoare.

Ce a dezvăluit Florin Salam, aflat în curtea spitalulului „Dr. Matei Balș” din Capitală:

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copii lui, suntem frații lui.

Nimeni nu comunică cu noi. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat cântărețul.