Gravida infectată care a murit de coronavirus în ambulanță răspândea teorii ale conspirației. “Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de COV1D-19 pentru a fi adăugat la numerele de “cazuri noi” crescând panica”

O gravidă, în săptămâna 28, a murit săptămâna trecută după ce a fost infectată cu coronavirus. Ea posta pe Facebook diverse teorii ale conspirației despre virus, era o negaționistă-coronavirus.

Potrivit Hotnews, ea se lăuda cu faptul că nu purta mască pe motiv că “facilitează reproducerea pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni” și acuza autoritățile de faptul că “ți-au spus să #staiîncasă în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație”.

Gravida infectată care a murit de coronavirus în ambulanță răspândea teorii ale conspirației. "Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de COV1D-19 pentru a fi adăugat la numerele de "cazuri noi" crescând panica” 1

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook pe data de 7 mai, femeia din Arad afirma că “păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă”.

“Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de COV1D-19 pentru a fi adăugat la numerele de “cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmedia. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba”, mai spunea femeia.

“Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai?”

Femeia a murit în ambulanță, în timp ce era transferată de la spitalul din Arad la cel din Timișoara
Femeia de 39 de ani însărcinată în 28 de săptămâni a murit săptămâna trecută în ambulanță, în timp ce era transferată de la Arad la Timișoara.

Managerul Spitalului din Timișoara i-a acuzat pe medicii arădeni că ar fi putut salva viața pacientei dacă o intubau la timp.