(Foto) Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol. Ce spun cei de la ISU

Cel mai isteț șofer din România se află în Cluj. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Rares Latcu a postat fotografii cu mesajul: „Personajul din imagine, proprietar al Matiz-ului a aprins intentionat vegetatia iar focul s-a intins inclusiv la masina lui. Incindent intre Aghires si Leghia”

(Foto) Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol. Ce spun cei de la ISU 1

ISU Cluj: „O autospecială a intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările, care au cuprins un autoturism, după ce focul pus pentru a curăța vegetația uscată de pe un teren agricol a scăpat de sub control.

Pompierii au fost solicitați in jurul orei 15.10 în urma acestui eveniment, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări.
Incendiul a fost stins în scurt timp de către pompieri, însă autoturismul a fost distrus în totalitate.

(Foto) Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol. Ce spun cei de la ISU 2 (Foto) Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol. Ce spun cei de la ISU 3

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.
Reamintim încă o dată importanța respectării regulilor de prevenire a incendiilor pe timpul campaniilor agricole, având în vedere că temperaturile mai ridicate din ultima perioadă pot favoriza producerea și propagarea incendiilor”.