Focar de COVID-19 la o firmă cu peste sută de angajaţi din Prahova. Este al treilea focar de COVID-19 din ultimele 48 de ore

Un nou focar de COVID-19 a fost identificat la o societate comercială din judeţul Prahova, unde opt dintre cei 110 angajaţi testaţi au avut teste pozitive. Acesta este al treilea focar de COVID declarat în Prahova în ultimele două zile.

”Conform informaţiilor furnizate de DSP Prahova, a fost identificat un nou focar la o societate comercială de pe raza judeţului. Şapte angajaţi dintre cei 110 testaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus. A fost demarată ancheta epidemiologică, a fost realizată dezinfecţia unităţii, iar contacţii direcţi au fost carantinaţi”, a anunţat Prefectura Prahova sâmbătă după-amiază, potrivit a1.ro.

Focar de COVID-19 la o firmă cu peste sută de angajaţi din Prahova. Este al treilea focar de COVID-19 din ultimele 48 de ore 1

Acesta este al treilea focar de COVID-19 declarat de către autorităţile din judeţul Prahova în ultimele 48 de ore.

În ultimele săptămâni, mai mulţi angajatori din Prahova s-au confruntat cu problema infectărilor angajaţilor şi a transmiterii virusului de către aceştia la locul de muncă. Este vorba despre firme din domeniul producţiei, service-uri auto, un producător de medicamente de uz veterinar, au declarat pentru News.ro surse din administraţia locală.

Aceleaşi surse au precizat că mulţi dintre angajatori se feresc să se afle că există infectări în rândul angajaţilor lor, de teamă că afacerile le-ar fi afectate.