Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor. Fratele său este infectat cu coronavirus, intubat în spital

Fratele manelistului Florin Salam este infectat cu coronavirus, internat în stare grava la spital.

Manelistul spune că fratele său este intubat și că unii medici l-au informat că multe dintre organele vitale i-au cedat. Fratele lui Florin Salam este de două săptămâni internat cu Covid-19 la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, din Capitală. Rudele sunt extrem de nemulțumite că doctorii refuză să comunice cu ele și nu știu exact în ce stare se află fratele artistului, anunță antena3.ro.

Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș! Manelistul a chemat toate televiziunile. Ce a transmis în direct

Florin Salam a chemat joi televiziunile, într-un apel disperat pentru a atrage atenția medicilor.

Dramă în familia lui Florin Salam. Manelistul, apel disperat la televiziuni
”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei.

Se pare că în urmă cu două săptămâni, fratele manelistului a început să se simtă rău. Familia a chemat o ambulanță privată, care l-a transferat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat timp de 3 zile. Se pare că în timpul șederii la Floreasca, pacientul a început să se simtă mai bine, deși a fost depistat cu pneumonie. La testele rapide Covid-19, bărbatul a ieșit negativ.

 

Rudele familiei spun că ar vrea să îl transfere pe bolnav în străinătate.

”În fiecare zi, între orele 12-13, coboară un domn doctor care ne spune despre starea dânsului. Ne-a spus că medicamentul Remdesivir nu a apărut încă în România. Noi avem familie în America, care ne putea procura pe rețeta medicală. După ce le-am spus medicului, dânsul ne-a spus că este <>. Astăzi i-a spus surorii mele că mâine avunge Remdesivirul în România și că o să-i facă rost de o doză, dar noi puteam să procurăm medicamentul mai demult”, a declarat sora pacientului.

Masca nu era purtată corespunzător

Ea a făcut acuzații grave la adresa doctorului Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”: ”Am făcut rost de numărul domnului Cercel. Domnul Streinu Cercel, întrebat dacă e adevărat că i-au cedat rinichii, ficatul, ne-a spus <<Și ce puteți face voi?!>>”, a spus sora lui Florin Salam.