Edmond Niculușcă: „Oribil, Politia Romana, oribil! În urmă cu două săptămâni, o prietenă a fost agresată în scara blocului; Azi, dăm pe terasa pe care ne aflam de cei doi agresori. Sun la 112….”

Așteptările sunt mari de la Poliția Română. Să intervină atunci când ai nevoie. Din păcate intervine greoi, târziu, chiar dacă se sună la 112.

Edmond Niculușcă: „Oribil, Politia Romana, oribil! Suntem îngrozitor de singuri. În urmă cu două săptămâni, o prietenă a fost agresată în scara blocului;

Edmond Niculușcă: „Oribil, Politia Romana, oribil! În urmă cu două săptămâni, o prietenă a fost agresată în scara blocului; Azi, dăm pe terasa pe care ne aflam de cei doi agresori. Sun la 112....” 1
(foto arhiva)

câteva ore mai târziu a mers la Secția 1 din B-dul Lascăr Catargiu, nu i s-au luat nici datele, nu a putut face nici plângere pentru că nu știa cum îi cheamă pe agresori.

Azi, dăm pe terasa pe care ne aflam de cei doi agresori. Sun la 112. 45 de minute mai târziu Poliția nu a ajuns, iar cei doi au plecat. Echipajul a venit după ce am sunat a doua oară la 112.

Era deja prea târziu. Nu găsiseră adresa… eram pe Calea Victoriei. Trist! Acești doi agresori sunt printre noi… s-au dus spre Piața Victoriei în seara asta.

Poate că după o altă agresiune, altcineva va avea mai mult noroc sau nu. Dar oricum, după ce s-a întâmplat din nou”.