De asta era nevoie internarea asimptomaticilor?! Cheltuieli 35.000 de euro/ pacient într-o săptămână. 49 de lei mâncare (7 lei pe zi…), 43 de lei medicamente. Restul?

Mulți s-au întrebat de ce este nevoie de internarea asimptomaticilor. După atâtea luni de pandemie a venit și răspunsul: pentru bani. Guvernul, prin CAS, a decontat sume enorme pentru tratarea pacienților. 49 de lei mâncare, 43 de lei medicamente și restul… „cheltuieli aferente spitalizării”. Ce mai tare afacere. Spitalul ținut aproape gol, cu vreo 10 asimptomatici și deconturi uriașe. Și tratamentul este gratuit în România.

Mircea Marian: „Am citit abia acum că pentru un singur pacient internat în luna aprilie în Spitalul Municipal Câmpina (SMC), unitate suport-COVID-19, cheltuielile de spitalizare s-au ridicat la suma de 168.261,969 lei pentru şapte zile de internare. 35.000 de euro/ pacient într-o săptămână.

De asta era nevoie internarea asimptomaticilor?! Cheltuieli 35.000 de euro/ pacient într-o săptămână. 49 de lei mâncare (7 lei pe zi...), 43 de lei medicamente. Restul? 1

Însă partea funny e când citești nota de plată: 49 de lei mâncare (7 lei pe zi…), 43 de lei medicamente, niște analize de laborator și…..tobele bat….167.965 lei “cheltuieli aferente spitalizării”. #*@/&??????

Ce e aia? La bestiile alea de americani, care lasă săracii să moară pe stradă, eu nu cred că a așa de scump.
Jaf+bătaie de joc.

Pandemia, o mare oportunitate….
PS: Și, nu uitați: în România, sănătatea e gratuită :)))))))”