CTP: „Simona a învins pandemia! Am văzut victoria în două seturi a Simonei la Praga Open împotriva Elisei Mertens pentru că Simo NU A PIERDUT PRIMUL MECI, cel cu Polona Hercog, când n-a jucat bine”

Simona Halep a reușit duminică să câștige turneul de la Praga după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3.

Cristian Tudor Popescu: „Simona a învins pandemia!
Am văzut victoria în două seturi a Simonei la Praga Open împotriva Elisei Mertens pentru că Simo NU A PIERDUT PRIMUL MECI, cel cu Polona Hercog, când n-a jucat bine. Din acel câștig pe muchie, muncit din greu, a urcat apoi, set după set, până la finala superbă împotriva redutabilei belgience.

CTP: „Simona a învins pandemia! Am văzut victoria în două seturi a Simonei la Praga Open împotriva Elisei Mertens pentru că Simo NU A PIERDUT PRIMUL MECI, cel cu Polona Hercog, când n-a jucat bine” 1

Tot turneul, Simona Halep nu a avut în minte niciun moment scorul, ci preocuparea pentru acuratețea propriilor lovituri afectată de lunile de întrerupere.
Simona a învins pandemia!”

“Vreau sa va multumesc tuturor ca ati venit astazi sa ne sustineti. Stiu ca sunt conditii grele si vremuri grele, dar apreciez cu adevarat ca ati venit sa ne sustineti, azi, in finala.

Vreau sa-i multumesc de asemenea lui David (n.r. – David Trunda, directorul turneului) pentru o saptamana grozava, pentru o treaba extraordinara, stiu ca nu este usor, tinand cont de toate regulile, dar ati reusit sa ne faceti sa ne simtim in foarte mare siguranta, chiar daca m-am plictisit foarte mult in camera, zece zile. Va multumesc pentru tot, a fost o saptamana grozava.

Vreau sa le multumesc celor de la WTA si tuturor sponsorilor, presedintelui federatiei, pentru ca ati facut acest turneu posibil. Dupa o atat de lunga pauza, a fost cu adevarat placut sa simt din nou senzatia de a fi pe teren.

Sunt fericita ca am reusit sa castig acest turneu, am mai fost la Parga cu aproximativ 15 ani in urma, dar nu-mi mai amintesc foarte bine cum a fost fost. Dar m-am simtit grozav si mi-am placut. Deci va multumesc si sper sa revin in viitor aici”, a declarat Halep, la festivitatea organizata dupa finala, potrivit ziare.com.