Avocatul Piperea: Ce se întâmplă în prezent în spitale este horror, se tratează doar COVID. am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile

Guvernul și medicii sunt amenințați cu procese deoarece tratează doar pacienți cu COVID. Cei cu probleme grave sunt internați dar nu ar fi tratați de ce suferă, sunt tratați doar pentru COVID.

Avocatul Gheorghe Piperea: „Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale “suport” covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt “tratați” doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale).

Avocatul Piperea: Ce se întâmplă în prezent în spitale este horror, se tratează doar COVID. am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile 1

În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile – am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu “infecția”. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi : au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua “specializare” de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru ca noua “specializare” nu figurează pe diplomă.

Când tsunami-ul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de “igienă”.