Avocatul Gheorghe Piperea: „A purta masca pe figura in mașina proprie, mai ales când ești la volan, este un minunat prilej de a te transforma într-un adevărat pericol public pentru siguranța circulației pe drumurile publice. Poți face hypoxie, poți …”

Raed Arafat a cerut să se poarte mască și în autoturisme pentru a reduce riscul de infectare cu COVID. Avocatul Gheorghe Piperea spune că astfel șoferii se transformă în pericol public.

Gheorghe Piperea: „Dupa aberatia purtarii obligatorii a mastii in aer liber, in locurile publice asa-zis aglomerate*, “ielita” tehnocrata a p(l)andemiei romanesti a inceput sa vorbeasca si de purtarea obligatorie a mastii in masina personala sau in casa proprie.

Avocatul Gheorghe Piperea: „A purta masca pe figura in mașina proprie, mai ales când ești la volan, este un minunat prilej de a te transforma într-un adevărat pericol public pentru siguranța circulației pe drumurile publice. Poți face hypoxie, poți ...” 1

A purta masca pe figura in mașina proprie, mai ales când ești la volan, este un minunat prilej de a te transforma într-un adevărat pericol public pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

Poți face hypoxie, poți strănuta (involuntar, poți acționa haotic volanul din aceste motive), poți fi distras de toate mâncărimile din lume cauzate de fierberea la care ți-este supusa pielea in condiții indice de confort termic scăzut (temperatura + umezeala ridicate) si, deci, poți provoca accidente si face rau nevinovatilor care se intampla sa imparta soseaua cu tine in acele momente.

In plus, masina proprie este plina de toate micro si nano-organismele posibile, care s-au “obisnuit” cu mediul din masina si, culmea, s-au “obisnuit” cu nano-vietatile care te insotesc pe tine peste tot (300 de trilioane in tine, 300 de trilioane in metrul cub din jurul tau), intrand intr-un echilibru homeostatic care iti asigura un fel de imunitate naturala la tot felul de boli. Daca porti masca in masina proprie vreo 6 luni, anulezi toata aceasta homeostazie, ceea ce te va

imbolnavi ulterior de toate racelile, gripele si bolesnitele din lume si iti va da alergii. Cine nu crede, sa isi aminteasca faptul ca, dupa o pauza de masina de 3-4 luni, reluarea sofatului aduce o gramada de raceli, alergii, pleoape uscate, gat uscat etc. Sunt chestii empirice, pe care le puteti observa toti – nu e cazul sa ma acuzati ca ma dau priceput la imunologie.

A purta masca si acasa este, iarasi, o prostie cat … casa, tot din motive de stricare a homeostaziei generate de “comunitatea” vietatilor casei si ale membrilor familiei. In plus, daca este “necesara” purtarea mastii in propria casa, ce s-a intamplat cu distantarea sociala si cu izolarea?

Nu mai sunt eficiente? Daca divinitatea asta infinitezimela (la care au ajuns sa se roage tehnocratii sa nu dispara nicioadata, pentru a se eterniza ei la putere si pentru a ne aplatiza pe toti, pana ne vor fi aduns la stadiul de oaie neganditoare) nu e invinsa nici de purtarea mastii in casa, la ce sa ne asteptam peste 2-3 zile? La criogenare?”

„Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a declarat Raed Arafat, la Digi24, potrivit stiripesurse.ro.