O ambulanță care transporta un pacient infectat cu coronavirus a căzut de pe un pod pe DN67

Ghinion pentru un pacient infectat cu coronavirus. A căzut cu ambulanța de pe un pod.

Un accident grav a avut loc în Gorj, după ce o ambulanţă care transporta un pacient infectat cu coronavirus a căzut de pe un pod, în urma impactului cu un autoturism.

O ambulanță care transporta un pacient infectat cu coronavirus a căzut de pe un pod pe DN67 1

“Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod”, informează observatornews.ro.

În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul.

“Toate cele patru victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, a anunţat ISU Gorj.

Sebastian Lazaroiu: „Probabilitatea să iei coronavirusul e undeva sub 1%.
Probabilitatea să cazi cu mașina de pe pod e ceva mai mică. Probabilitatea să cazi cu ambulanța de pe pod tinde spre zero.

Probabilitatea să ți se întâmple amândouă în același timp e produsul lor, deci un zero cu multe zerouri după virgulă.

N-a murit nimeni, stați liniștiți. It’s one of those days”.