(Video) Nunta verișoarei Simonei Halep, OPRITĂ de polițiști! Avea 200 de invitați

(Last Updated On: July 27, 2020)

O verișoară a Simonei Halep s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a organizat o nuntă cu aproape 200 de persoane. Legal au voie doar 50 de persoane.

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, desfăşurată pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, relatează stiripesurse.ro. 

(Video) Nunta verișoarei Simonei Halep, OPRITĂ de polițiști! Avea 200 de invitați 1

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri pentru efectuarea primelor verificări, în urma primirii unui apel la 112.

“Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ.

Totodată, conform sursei citate, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Vezi aici Video postat de Replica de Constanta pe Youtube:

Vezi aici Video:

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.