(Video) Ce coronavirus? Horă de zeci de minute în fața unei terase din Eforie Nord. „Niciodată nu am văzut nebunia de pe litoral din vara asta. Pare că toți românii s-au vorbit să vină la mare, cu mic, cu mare, de parcă lumea s-ar sfârși mâine și nimeni nu va mai apuca să își ia iubita, nevasta, amanta în brațe și “să ne-aruncăm în mare, împleticiți în sare și-n guvizi” cum cânta pe vremuri Șeicaru la cenaclul Flacăra în vremea comunismului”

(Last Updated On: July 26, 2020)

Medicii trebuie să fie pregătiți pentru cei mai rău, politicienii trebuie să doteze urgent spitalel cu ventilatoare. Pentru unii români este mai importantă o horă decât distanțarea fizică.

Zeci de oameni au fost surprinși dansând o sârbă pe mijlocul drumului, prinși de mână, fără distanțarea legală, iar muzica a fost asigurată de la o terasă din apropeire, anunță A3. 

(Video) Ce coronavirus? Horă de zeci de minute în fața unei terase din Eforie Nord.  „Niciodată nu am văzut nebunia de pe litoral din vara asta. Pare că toți românii s-au vorbit să vină la mare, cu mic, cu mare, de parcă lumea s-ar sfârși mâine și nimeni nu va mai apuca să își ia iubita, nevasta, amanta în brațe și "să ne-aruncăm în mare, împleticiți în sare și-n guvizi" cum cânta pe vremuri Șeicaru la cenaclul Flacăra în vremea comunismului” 1

Nu este pentru prima dată când românii încalcă regulile de distanțare socială. Un episod similar a avut loc în urmă cu puțin timp, dar de data aceasta în Mamaia. Și acolo, românii petrecăreți s-au prins în horă și au dansat fără să le pese de perioada critică în care ne aflăm.

Tinu Baldea: „Sunt constănțean de o viață dar niciodată nu am văzut nebunia de pe litoral din vara asta. Pare că toți românii s-au vorbit să vină la mare, cu mic, cu mare, de parcă lumea s-ar sfârși mâine și nimeni nu va mai apuca să își ia iubita, nevasta, amanta în brațe și “să ne-aruncăm în mare, împleticiți în sare și-n guvizi” cum cânta pe vremuri Șeicaru la cenaclul Flacăra în vremea comunismului.

La începutul verii, corifeii turismului românesc, Mohammad Murad-aspirantul la fotoliul de primar al Constanței-, Demetriade- șeful ANAT, cu figura lui impenetrabilă și vocea gâjâită de zici că e Don Corleone însuși- sau Corina Martin, (…)  așadar acești oameni de bine din turismul românesc tunau și fulgerau împotriva guvernului care nu dădea mai repede ordonanțele de relaxare să vină lumea la mare, că ei jură că vor respecta toate măsurile de protecție anti Covid.

Ete, na! Banii să vină, ….a să vină la marea noastră neagră că respectarea măsurilor nu mai e treaba noastră, e treaba turiștilor, a guvernului, a spitalelor, a oricui altcuiva.

Nimeni nu respectă nicio regulă, sunt convins că în câteva saptamani Constanța va deveni zona carantinată fiindcă este imposibil ca la atata puhoi de oameni care nu respectă reguli minimale să fie altfel.

Premierul spunea zilele trecute intr-un interviu că s-a ajuns până acolo încât patronii de terase și cluburi au spioni infiltrați în echipele de control care îi anunță când vine controlul astfel încât totul să pară în regulă, până acolo s-a ajuns cu mafioții. Adică, mai pe românește, mai bine o șpagă grasă unui corupt din administrație decât să îmi închidă terasa fiindcă mă doare-n cur de reguli, consecințe, etc.

La toamnă, fie ce-o fi! Noi ne-am scos banii și în vara asta cu tot Covidul lor. Hai că suntem deștepți, mâncați-aș gura, după noi potopul!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!