(Video) Adina Buzatu și-a făcut test COVID după ce Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus. „Mi-am făcut testul pentru Covid-19 și am filmat totul! Rezultatul aici”

(Last Updated On: July 15, 2020)

Vedetele care au participat la petrecerea unde s-ar fi infectat Andreea Esca încep să facă publice rezultatele testelor negative. Este și cazul Adinei Buzatu.

Adina Buzatu a povestit că nu știe cum s-a ajuns în situația îmbolnăvirii unor vedete pentru că petrecerea a avut loc în aer liber și s-au respectat măsurile de siguranță. Aceasta a mai precizat că a evitat gesturile de atingere și îmbrățișările, iar la hotel totul era foarte curat, anunță A3. 
(Video) Adina Buzatu și-a făcut test COVID după ce Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus. „Mi-am făcut testul pentru Covid-19 și am filmat totul! Rezultatul aici” 1

„Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID-19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber.

Pe tot parcursul serii atât eu, cât și fiica mea, Sara, am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși.

Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți. Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți de-ai mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile (…)”, a transmis Adina Buzatu.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.