Update. Andreea Esca, infectată, soțul în stare gravă. „M-a sunat fiul meu și mi-a spus ‘Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI’. Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă. Îmi spunea tot timpul că …”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Andreea Esca a continuat seria dezvăluirilor luni seara, după ce a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus. Cel mai grav a fost afectat soțul ei. Acesta a fost internat în același salon cu fiul lor.

Andreea Esca, citată de stiripesurse.ro: „Primul care s-a imbolnavit a fost sotul meu. Avea de doua zile febra foarte mare, initial am asociat-o cu o problema mai mult gastrica, ne-am gandit ca are enterocolita, toxinfectie alimentara.

Update. Andreea Esca, infectată, soțul în stare gravă. „M-a sunat fiul meu și mi-a spus 'Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI'. Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă. Îmi spunea tot timpul că ...” 1

Numai ca mi s-a parut ciudat ca era a treia zi cu febra mare aproape de 40 de grade. De obicei facea o singura zi. Atunci am chemat salvarea, ne-am facut testul, el a iesit pozitiv, eu negativ.

I-am facut testul biatului, si el a iesit pozitiv, nu avea alt simptom decat ca il durea putin gatul. S-au internat amandoi. Fiica noastra a iesit negativ. Ei doi s-a internat la Victor Babes, amandoi in acelasi salon.

“M-am dus în spital, la Victor Babeș. Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui, a fost o mare superiză.

Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.

M-a sunat fiul meu și mi-a spus ‘Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI’. Nu înțelegeam, nu puteam să cred.
Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă. Îmi spunea tot timpul că nu mai poate. Credea că așa arată iadul.

Situația se agrava și, la un moment dat, mi-a spus că trebuie să facă o transfuzia cu plasmă. I-am spus să zică da. S-a și întâmplat și a fost foarte bine că a făcut asta”, a spus Andreea Esca.