Un asistent medical de 45 de ani, ucis de COVID-19 în timp ce era cu familia la mare. “Auzi, covide? Te urăsc!”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Un asistent medical de 45 de ani din Craiova a murit de Coronavirus în timp ce era la mare, la Constanța. Era în concediu Împreună cu soţia şi cei doi copii, când a început să se simtă rău. Bărbatul a fost testat pozitiv şi imediat a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Imediat după internarea bărbatului, au fost testaţi atât soţia, cât şi cei doi copii, rezultatele testelor fiind pozitive în cazul tuturor.

Un asistent medical de 45 de ani, ucis de COVID-19 în timp ce era cu familia la mare. "Auzi, covide? Te urăsc!" 1

Lavinia Cazacu, asistent medical la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, a hotărât să-şi ia copiii şi să vină acasă. După o zi de spitalizare, cei trei s-au izolat la domiciliu şi au aşteptat, zilnic, veşti bune de la Constanţa, dar acest lucru nu s-a întâmplat, din nefericire, potrivit Adevărul, preluat de A3. 

Florin Cazacu a stat internat la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa până pe data de 18 iulie, când s-a înregistrat decesul. Diagnostic: infecţie Covid 19, formă severă.

După deces, familia asistentului medical a fost din nou testată, iar singurul rămas pozitiv a fost fiul cel mare. Pentru colegii şi prietenii lui Florin, vestea a căzut ca un trăznet: „Aş fi vrut să nu fie adevãrat…De când a început nebunia ‘COVID’ e prima oară când îl simt aproape…atât de aproape şi nemilos!

Azi îl urăsc mai mult ca oricând. Azi ne-a luat un coleg, un om bun şi tânăr.. Drum lin, Florin Cazacu! Niciodată nu te vom uita! Acum cânţi şi râzi acolo, sus cu îngerii! Auzi, covide? Te urăsc!”, a scris Janeta Dobre, una dintre colege.