Toţi românii care vor ajunge la Roma cu autocare vor fi TESTAȚI LA BORDUL AUTOVEHICULELOR, chiar dacă vor fi obligaţi să intre în carantină

(Last Updated On: July 28, 2020)

Toţi românii care vor ajunge la Roma cu autocare vor fi testaţi la bordul autovehiculelor, chiar dacă vor fi obligaţi să intre în carantină.

Astăzi intră în vigoare o ordonanţă în acest sens, în regiunea Lazio, a transmis Elena Postelnicu, corespondenta rador.ro la Roma, preluată de gazetaromaneasca.com.

Toţi românii care vor ajunge la Roma cu autocare vor fi TESTAȚI LA BORDUL AUTOVEHICULELOR, chiar dacă vor fi obligaţi să intre în carantină 1

În Lazio, consilierul pe probleme de sănătate, Alessio d’Amato, a anunțat că, potrivit unei ordonanțe regionale, toate persoanele care se întorc din țara noastră în autocare vor fi testate pentru coronavirus.

”Prioritatea noastră este să apărăm Roma şi Lazio”, a explicat d’Amato. Testele vor fi efectuate direct la bordul autocarelor, călătorii putând să coboare abia după aceea.

Există însă numeroase microbuze care vin dinspre România cu pachete, dar și cu pasageri pe care îi lasă în afara autogărilor și care, prin urmare, ies de sub controlul autorităților sanitare italiene.