Sorin: „Sunt in Grecia si primesc mâncare foarte gustoasa, oriunde ma duc. Salate, legume, fructe si pește mănânc, dar sunt zile in care mănânc doar legume, salate si fructe… Știți de ce nu ma pot bucura deși e foarte gustos?? Pentru ca in țara noastră suntem otrăviți…Avem salate care sunt din plastic, legume fara gust si pești importați foarte scump. Fructele …”

(Last Updated On: July 8, 2020)

Mâncarea bună, sănătoasă, îmbunătățește viața. Produsele forțate la creștere cu diverși stimulenți agresează psihicul prin gustul lor de plastic.

Sorin Gadola: Avem șanse mari de vindecare fizica si psihica! Sa ma explic: sunt in Grecia si primesc mancare foarte gustoasa, oriunde ma duc. Salate, legume, fructe si pește mananc, dar sunt zile in care mananc doar legume, salate si fructe.. Stiți de ce nu ma pot bucura desi e foarte gustos?? Pentru ca in țara noastra suntem otrăviți…

Sorin: „Sunt in Grecia si primesc mâncare foarte gustoasa, oriunde ma duc. Salate, legume, fructe si pește mănânc, dar sunt zile in care mănânc doar legume, salate si fructe... Știți de ce nu ma pot bucura deși e foarte gustos?? Pentru ca in țara noastră suntem otrăviți...Avem salate care sunt din plastic, legume fara gust si pești importați foarte scump. Fructele ...” 1

Avem salate care sunt din plastic, legume fara gust si pești importați foarte scump. Fructele si ele sunt vai de mama lor, umflate de nu au nici culoare, nu in interior cel puțin.. In exterior sunt “lăcuite” să arate bine dar n-au gust..

Concluzia? Una periculoasa. Să gasim surse bune de la săteni sau diverse firme mici, ce pun accent pe agricultura naturala, că de nu e bai. Diferenta nu e doar in gust, ci in minerale si vitamine care nu se absorb daca luam de la corporatiști. Iar dacă găsim acele surse vom slabi in greutate, ne vom mineraliza si vitaminiza, vom avea mai multa energie si multe boli se vor diminua sau elimina.

Să facem bine să găsim acei furnizori că suntem gunoiul Europei in ceea ce conteaza cel mai mult pentru sănătatea noastra: salate, legume, fructe si pește..

Altfel somnul se inrăutațeste, digestia se strica, toxinele nu se mai prea elimina si incep bolile cronice, canceroase și autoimune.
p.s. Surse bune inseamna nu acele surse care sunt scumpe.
In perioada aceasta e momentul… vara e momentul…”

Știai că Merele sunt bogate în fibre? Un singur măr consumat pe zi aduce un aport de 100% din necesarul zilnic al organismului, potrivit csid.ro. Mai mult, merele sunt benefice în evitarea constipaţiei şi a atacurilor de cord.