Smiley o apără pe Andreea Esca: „Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid”

(Last Updated On: July 22, 2020)

Smiley o apără pe Andreea Esca după ce a fost acuzată că a primit bani pentru a spune că a fost infectată cu coronavirus.

Smiley: „Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…

Smiley o apără pe Andreea Esca: „Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid” 1

O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid.
Boala asta exista si se raspandeste foarte usor.

Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare! Comentariile care nu incurajeaza grija fata de noi, cele care instiga la ura, cele defaimatoare, vor fi sterse”.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” – a spus Andreea la Știrile Pro TV.