Smiley înjurat de negaționiștii COVID după ce a luat apărarea Andreei Esca: „Cum te-ai simți sa urezi sănătate si sa fii înjurat înapoi? Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obișnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți… Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreți sa o căutați, o găsiți in spitale sau in aglomerații”

(Last Updated On: July 23, 2020)

Smiley și-a luat porția de înjurături de la negaționiștii COVID după ce a luat apărarea Andreei Esca. De supărare, Smiley a declarat că nu va mai comenta pe acest subiect.

Smiley: „Puteti sa ma credeti sau nu. Puteti sa ma urmariti sau nu. Sa va protejati sau nu. Sa va spalati pe maini, mai des sau mai rar. Sunteti liberi sa faceti ce vreti si sa credeti in orice.
Eu nu sunt o autoritate, eu traiesc iubind si cantand, crezand in Dumnezeu, in actiune, in Oameni si in Viata.

Smiley înjurat de negaționiștii COVID după ce a luat apărarea Andreei Esca: „Cum te-ai simți sa urezi sănătate si sa fii înjurat înapoi? Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obișnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți... Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreți sa o căutați, o găsiți in spitale sau in aglomerații” 1

Nu vreau sa va propun un exercitiu de credinta, dar macar, pentru un scurt ragaz, unul de imaginatie si gandire:
Cum ar fi ca textul pe care l-am scris ieri sa fie doar din grija pentru noi toti?
Cum ar fi sa-mi asum, dinainte, sa fiu injurat, batjocorit, acuzat, luat la misto, doar pentru ca am indemnat Oamenii sa aiba grija de ei?
Cum te-ai simti sa urezi sanatate si sa fii injurat inapoi?

Am citit si am sters cu greutate si mahnire zeci de comentarii lipsite de orice forma de respect.

Cred ca avem nevoie sa ne respectam si sa fim uniti. NOI.
Cred ca avem nevoie de oameni sanatosi, de o educatie sanatoasa, intr-o tara sanatoasa si civilizata. Mai ales in aceste vremuri…

Nu ar putea cineva sa-mi ofere bani ca sa scriu ca am o cunostinta bolnava de Covid. Niciodata. Nu in realitatea mea.

Stiu mai multi oameni bolnavi de Covid, Oameni obisnuiti. Tineri. Nu sunt platiti… Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreti sa o cautati, o gasiti in spitale sau in aglomeratii. Depinde de toti sa ramanem sanatosi, depinde de toti cat de mult se raspandeste, iar superficialitatea, lipsa de respect si de educatie nu ne fac bine. Ne tin pe loc sau ne dau inapoi.

Cred cu tarie, acum, ca cea mai grea boala pentru noi toti este rautatea.

N-o sa mai scriu despre acest subiect. N-o sa mai raspund la niciun comentariu pe aceasta tema.

Sa ne vedem sanatosi! Va fi bine!”

Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” – a spus Andreea Esca la Știrile Pro Tv.