Simona Gherghe testată de coronavirus: „Am avut o durere de cap puternică, m-am simțit rău”

(Last Updated On: July 27, 2020)

Simona Gherghe a decis să se testeze pentru coronavirus după ce  s-a simțit rău și a avut dureri mari de cap. Ea a decis ca familia ei să poarte măști chiar și în aer liber.

Fosta prezentatoare Acces Direct a dezvăluit rezultatul testului pe Instagram, potrivit Fanatik.

„Vineri am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău.

Simona Gherghe testată de coronavirus: „Am avut o durere de cap puternică, m-am simțit rău” 1

I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat. A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este!

I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…) Așa că după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul.

A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum.”, a mărturisit Simona Gherghe într-un live pe Instagram.

De asemenea, după sperietura pe care a tras-o, vedeta Antena 1 a decis să poarte mască oricând, chiar dacă se află în aer liber, dacă este vorba să iasă din perimetrul casei lor. „ Familia noastră a decis, ca de-acum încolo, să purtăm mască atunci când ieșim din casă, indiferent dacă e vorba de ieșit în aer liber. Este decizia noastră.”, a menționat Simona Gherghe pe rețeaua de socializare.