Se cere demisia Andreei Esca de la Pro TV pentru că ar fi mințit în legătură cu coronavirusul. „ Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor deși a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa”

(Last Updated On: July 26, 2020)

Theodor Paleologu a postat duminică pe contul său de Facebook un mesaj al celor care doresc c Andreea Esca să fie concediată pentru că ar fi mințit în legătură cu coronavirusul.

Theodor Paleologu: „Și proști și răi:
UPDATE: Constat cu consternare că unii -puțini, e drept- au priceput că infamia de mai jos îmi aparține (este, dacă vreți să știți, emanația unei pagini antivacciniste). Culmea e că scrie clar: “și proști și răi”…

Concediaz-o pe Esca!
Trimite mail la: resurseumane@protv.ro
Subsemnatul: ….

Se cere demisia Andreei Esca de la Pro TV pentru că ar fi mințit în legătură cu coronavirusul. „ Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor deși a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa” 1

Solicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020.

Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la știri, in situatia in care au fost 5 zile înainte de acest eveniment in care soțul ei era bolnav de COVID si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor deși a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa.

De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate.
In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani.

Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV.
In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV.
Va multumesc”

Andreea Esca, citată de Adevarul: „Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât şi soţul meu, şi fiul. Acum suntem bine şi avem un rezultat negativ astăzi toţi trei, lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aştepţi sa ţi se întâmple ţie. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu… El a ieşit pozitiv, eu negativ. Imediat a fost dus la spital. Eu am decis sa rămân în izolare pentru 14 zile. I-am făcut băiatului testul şi a ieşit pozitiv… La mine au apărut simptomele după 5 zile…”

Citeste mai mult: adev.ro/qe2rr7