Reacție. Raed Arafat, la atacul lui Cheloo: „Eu nu pot, ca individ, dacă decid să nu respect regulile, să mă duc și să pun în pericol pe alții’

(Last Updated On: July 9, 2020)

Raed Arafat a reacționat după ce Cheloo, solistul trupei Paraziţii, a anunţat că refuză să poarte “botniţa lui Arafat”.

Raed Arafat, la TVR, preluat de stiripesurse.ro: “Din momentul în care am început să luăm măsuri de relaxare, de atunci noi am spus că ele pot fi compensate cu măsurile de protecție individuală – mască, igienă în continuare, neparticipare la activități în zone aglomerate, respectarea regulilor la locul de muncă, în transportul în comun.

Reacție. Raed Arafat, la atacul lui Cheloo: „Eu nu pot, ca individ, dacă decid să nu respect regulile, să mă duc și să pun în pericol pe alții' 1

Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze (…) Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate.

Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă.

Aceste campanii sunt organizate bine, nu sunt făcute de o persoană sau alta se vede că sunt organizate”.

Aceste opinii sunt văzute, potrivit lui Raed Arafat, numai din punctul de vedere al individului, sunt considerate drepturi ale individului, dar aici este vorba despre impactul pe care îl are un individ asupra celorlalți, asupra comunității.

“Eu nu pot, ca individ, dacă decid să nu respect regulile, să mă duc și să pun în pericol pe alții, care nu știu că eu sunt infectat, că eu sunt simptomatic și ei pot să devină victimele mele în final și unii dintre ei, după procentele pe care le vedem, pot ajunge la Terapie Intensivă și poate unii chiar să-și piardă viața”, a subliniat Raed Arafat.

Cheloo: „Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotniţa! Spitalele refuză să interneze pacienţi cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimişi în izolare la domiciliu, fără a fi testaţi.

Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă. În schimb, Arafat induce panică în rândurile populaţiei. Matematica fricii. Ţine-i înspăimântaţi şi vinde-le botniţe. O să ajungem să fim obligaţi să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat“, a scris Cheloo pe Facebook.

El a continuat prin a anunţa şi o revoltă personală, o modalitate prin care va sfida „sistemul pervers“.

„Botniţa lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abţinându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza şi alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-şi vândă produsele in supermarket sau piaţă.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie. Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.S. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie.“