Reacție. Raed Arafat, după petrecerea la care Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus

(Last Updated On: July 14, 2020)

Andreea Esca a lipsit luni seara de la Știrile Pro Tv, întărind astfel zvonul că este infectată cu coronavirus.

În urmă cu câteva zile, jurnalista ar fi luat parte la o petrecere organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea din stațiunea Olimp. La eveniment a fost prezentă și fiica sa, Alexia, alături de alte aproximativ 50 de persoane, majoritatea din lumea showbiz-ului, printre care și Delia, care a susținut un concert împreună cu trupa sa.

Reacție. Raed Arafat, după petrecerea la care Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus 1

În imaginile postate de creatoarea de modă Adina Buzatu se vede clar că toată lumea s-a distrat pe cinste și a „uitat” total de măști sau distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu părea preocupat de respectarea legilor.

Poliția Română s-a sesizat după apariția clipului video publicat în mediul online și a solicitat IPJ Constanța să demareze o anchetă, lucru confirmat inclusiv de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul”, a declarat Raed Arafat la TVR, preluat de Fanatik.

Mircea Badea, aflat în conflict cu Andreea Esca, a numit-o  „Covidesca”,  pe contul său de Twitter.