Reacție. Raed Arafat după ce a fost amenințat cu moartea de un conspiraționist care nu crede că există Covid-19. Poliția face cercetări

(Last Updated On: July 14, 2020)

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un individ conspiraționist care nu crede că există COVID-19.
Postarea a fost publicată luni seara pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori, aceștia devenind complici la amenințarea cu moartea dacă au distribuit-o ca și susținere și nu pentru a-l demasca pe individ.

Poliția face verificări în acest caz, potrivit surselor Digi24. Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică.

Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Reacție. Raed Arafat după ce a fost amenințat cu moartea de un conspiraționist care nu crede că există Covid-19. Poliția face cercetări 1

Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, după cum a spus chiar el la Digi24.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus el.

„Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat el.