Raed Arafat: „Un studiu Yale arată că peste 50% din infecții sunt transmise de asimptomatici, care nu tusesc, nu stranuta, nu au febra, nu ii banuim ca ne pot infecta”

(Last Updated On: July 8, 2020)

Raed Arafat a anunțat miercuri seara la Digi 24 că a intrat în posesia unui studiu al Universității Yale care susține că majoritatea infectărilor provin de la bolnavi care nu prezintă simptome COVID-19 și pe care nimeni nu îi bănuiește că ar putea fi bolnavi.

„Azi a aparut un studiu, l-am primit, realizat de Universitatea Yale din SUA, o universitate de prestigiu in domeniul medical. Mai mult de 50% sunt transmise de oameni fara simptome, care nu tusesc, nu stranuta, nu au febra, nu ii banuim ca ne pot infecta”, a declarat Raed Arafat, potrivit stiripesurse.ro.

Raed Arafat: „Un studiu Yale arată că peste 50% din infecții sunt transmise de asimptomatici, care nu tusesc, nu stranuta, nu au febra, nu ii banuim ca ne pot infecta” 1

El a spus în acest context că sunt români asimptomatici care refuză internarea și sunt asimptomatici care se externează.

Medicul Vasi Rădulescu: „555 de cazuri noi. Când am recomandat blând purtarea măștii, mi-am luat pe pagină 1500 de blesteme. Frumos.

Acum caut un centru detox pentru blesteme. Serios, va fi tot mai rău dacă nu respectăm trei amărâte de reguli:

1. Mască în spații închise.
2. Spălat bine pe mâini.
3. Stăm mai departe de alți oameni.

Ce-i așa greu?”