Raed Arafat, avertizare: “Terapiile Intensive sunt pline la Bucureşti! Boala nu s-a terminat, circulă printre noi. Un tânăr care nu mai poartă mască umblă peste tot, se întoarce acasă, îl pupă pe bunicul, stă cu mama, stă cu tata”

(Last Updated On: July 3, 2020)

Raed Arafat avertizează că lucrurile sunt grave, infectările cu coronavirus au dus la ocuparea locurilor la terapie intensivă.

”Terapiile Intensive sunt pline la Bucureşti! Lumea crede că totul e perfect. Nu este!”, a spus Arafat, joi, la Antena 3. ”Oamenii trebuie să respecte regulile de distanțare și de protecție. Pentru tineri, impactul bolii este mic, ei pot fi infectați dar să nu aibă simptome și să transmită.
Raed Arafat, avertizare: "Terapiile Intensive sunt pline la Bucureşti! Boala nu s-a terminat,  circulă printre noi. Un tânăr care nu mai poartă mască umblă peste tot, se întoarce acasă, îl pupă pe bunicul, stă cu mama, stă cu tata" 1

Un tânăr care nu mai poartă mască umblă peste tot, se întoarce acasă, îl pupă pe bunicul, stă cu mama, stă cu tata.

Este un vector de transmitere. Asta e problema pe care nu vor să o înțeleagă.

Boala nu s-a terminat, circulă printre noi
Nimeni nu e protejat, oricare dintre noi poate să o pățească. Știți cum e chestiunea cu cancerul pe care nimeni nu-l crede până nu are diagnosticul în față?

Și aici la fel! Spun că nu există virusul, nu cred în virus și totuși unii care nu au crezut s-au trezit intubați. Dar ei nu au crezut că virusul există. A nega nu înseamnă că ești protejat”, transmite Raed Arafat.