Radu Banciu supărat pe Andreea Esca: “În fiecare seară a vieții ei era într-un club!”

(Last Updated On: July 22, 2020)

Andreea Esca a născut un val de simpatie dar și unul de critici, de ură la adresa ei.

Radu Banciu nu se lasă ”impresionat” de tot ce a povestit Andreea Esca și vine cu critici dure la adresa ei. ”Nu își face meseria cum trebuie, ea nu făcea nimic”, a spus Banciu, potrivit A3.

Radu Banciu supărat pe Andreea Esca: "În fiecare seară a vieții ei era într-un club!" 1

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun.În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli. Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a spus Radu Banciu.