Prioritate la testare? Ludovic Orban anunță că cei care merg în Grecia ar putea face teste COVID în centrele acreditate

(Last Updated On: July 11, 2020)

Grecii s-au cam speriat de coronavirus și cer acum turiștilor români să prezinte un test negativ pentru COVID-19 cu cel mult 72 de ore înainte. Premierul României a sugerat ca cei cu sejururi planificate în Grecia să aibă prioritate la testare.

Potrivit Digi 24, întrebat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Prefectura Tulcea, dacă cei care vor pleca marţi mai au timp să facă acest text în condiţiile în care centrele acreditate nu lucrează în weekend, Orban a răspuns:

Prioritate la testare? Ludovic Orban anunță că cei care merg în Grecia ar putea face teste COVID în centrele acreditate 1

“Mâine dimineaţă, la ora 09:00, am convocat o conferinţă cu toţi prefecţii şi cu toate structurile implicate în lupta anti-COVID şi la această videoconferinţă va fi prezent şi domnul ministru Tătaru şi împreună vom transmite un semnal ca toate centrele care sunt acreditate, şi este vorba de peste 120 de centre acreditate să facă aceste analize, să efectueze aceste analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia”.