Oana: „La Petrom. Nimeni nu trece de el, dacă nu are mască. Ni-meni. Au încercat vreo doi să vocifereze …N-au avut nicio șansă. S-au întors la mașini, și-au pus masca regulamentar și abia apoi i-a lăsat în benzinărie. Felicitări, domnule de la Petrom! ”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Lucrurile sunt simple. Porți mască, ajuți la stoparea răspândirii coronavirusului. Nu porți mască, ajuți la răspândirea coronavirusului, la blocarea spitalelor și la o posibilă stare de urgență, cu carantină totală.

Oana Dimofte: „Și domnul acesta, din Petromul de la intrarea pe A1. Nimeni nu trece de el, dacă nu are mască. Ni-meni.

Oana: „La Petrom. Nimeni nu trece de el, dacă nu are mască. Ni-meni. Au încercat vreo doi să vocifereze ...N-au avut nicio șansă. S-au întors la mașini, și-au pus masca regulamentar și abia apoi i-a lăsat în benzinărie. Felicitări, domnule de la Petrom! ” 1

Au încercat vreo doi să vocifereze, în cele cinci minute cât l-am așteptat pe Dan. N-au avut nicio șansă. S-au întors la mașini, și-au pus masca regulamentar și abia apoi i-a lăsat în benzinărie.
Felicitări, domnule de la Petrom! ❤”

Irina Andries: „De ce port masca si pe strada, nu doar in spațiile închise.
De ce cred ca purtatul măștii trebuie sa devină obligatoriu peste tot, in spații închise sau deschise.
În urma cu câțiva ani mă aflam in primele zile din vacanța, când pe strada a trecut pe lângă mine cineva care a strănutat când se afla in dreptul meu. Sa va spun ce a urmat: cea mai îngrozitoare vacanța din toată viața mea. Eu nu fac gripa, răcesc o data sau de doua ori pe an, cel mult, fara febra, doar imi curge nasul si ochii imi lăcrimează.

Ce am trăit atunci a fost cumplit. Eram sleită de puteri, nu puteam mânca nimic si tușeam așa de tare încât vomitam si apa. Eram la Cannes, cu marea la picioare, dar nu ma puteam târâ mai departe de piscina hotelului, unde nu rezistam nici 30 de minute din cauza crizelor de tuse. Nu puteam respira, ochii imi curgeau in continuu. Așa a decurs săptămana mea la mare, pe Coasta de Azur. Abia in ultima seara am reușit sa ajung in oraș la plimbare si am putut mânca ceva.

Daca acel virus “banal” era Sars-CoV19, eu astăzi nu mai existam!

De aceea este extrem de important sa purtam masca și pe strada în aceasta perioada, ca nu știm cine ne poate strănută in față si ce probleme grave ar putea urma.

Masca ne poate salva viața!
Purtați mască, va rog!”

Andrei Caramitru: „SINGURA soluție ca sa evitam o carantina care ar distruge economia este sa se impună ACUM purtarea măștilor. Peste tot – atât in interior cât și in exterior, pe plajă, oriunde. Si toată poliția plus Jandarmeria mobilizate la maxim sa verifice peste tot, sa fie pe străzi toți.

E singura soluție ca sa evitam un cataclism economic, medical și social. Și trebuie făcut asta ACUM. Nu peste o săptămâna. Acum. Ne pastram viața și locurile de munca cu un minim disconfort. Nu exista alta soluție”.

Clinica Regina Maria: Daca porti o masca de fata, asigura-te ca se muleaza bine pe nas si gura. Arunc-o in mod corespunzator si pune alta de fiecare data cand cineva de langa tine tuseste sau stranuta.