Oana Dimofte: „N-am cum să mă duc în Grecia cu stres sau îngrijorare. Nu e vina Greciei că noi am ajuns a doua țară din UE la numărul de infectări zilnice. Ieri, doar Franța a avut mai multe”:

(Last Updated On: July 3, 2020)

Turiștii români sunt supărați că intră foarte greu în Grecia. Nu este vina lor. Când țara noastră anunță 450 de cazurid e coronavirus, locul doi în Uniunea Europeană ieri, normal ca grecii să înceapă să aibă îndoieli dacă mai au nevoie de români pe la ei.

Oana Dimofte: „Pentru noi, Grecia e ori pe chill total, ori nu e deloc.
Anul ăsta, pare că nu va mai fi deloc. Și nu din vina Greciei.
Oana Dimofte: „N-am cum să mă duc în Grecia cu stres sau îngrijorare. Nu e vina Greciei că noi am ajuns a doua țară din UE la numărul de infectări zilnice. Ieri, doar Franța a avut mai multe”: 1

Mi se pare perfect rațional să ia absolut toate măsurile necesare pentru a-și proteja cetățenii și businessul. Nu e vina Greciei că noi am ajuns a doua țară din UE la numărul de infectări zilnice. Ieri, doar Franța a avut mai multe: 659. La o populație de 67 de milioane.

N-am cum să mă duc în Grecia cu stres sau îngrijorare. N-ar mai fi Grecia. Încă nu am anulat rezervarea, mai am timp până pe 20. Dar, dacă lucrurile vor rămâne în filmul ăsta fără happy end, nu pe Grecia o să fiu supărată”.

Laurențiu Dincă: „Din spațiul Uniunii Europene, România a fost astăzi pe locul 2 în ceea ce privește noile cazuri de coronavirus. După Franța, care a înregistrat 659 noi cazuri, comparativ cu cele 450 ale noastre, însă la o populație de aproape 4x mai mare.

După noi a urmat Spania, cu 444 cazuri raportate la o populație de aproape 3x mai mare decât a României. Ca o comparație, Germania a raportat doar 270 cazuri.

Dacă continuăm așa, majoritatea țărilor vor închide granițele pentru români. Așa e și normal. Țara noastră este un focar de coronavirus”.

Vacanţa în Grecia începe cu o primă probă a răbdării: o coadă kilometrică de maşini. Asta după decizia de ieri prin care timp de două săptămâni, între Bulgaria şi Grecia, va rămâne deschis un singur punct de frontieră, vama Kulata – Promachonas, anunță Observator News. 

Paul, turist: Ne aşteptam să întâmpinăm aglomeraţie şi cozi, dar nu chiar în halul ăsta. Să stai ore în şir, cu copiii în soare, am văzut femei cu probleme. Acum iar se claxonează.