Mirela Vaida intră în izolare! „Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, in rândul echipei noastre. Pentru siguranța mea si a familiei, voi repeta testul PCR”

(Last Updated On: July 28, 2020)

Continuă infectările la Antena 1, focarul de la Acces Direct. Mirela Vaida anunță că intră în izolare.

Mirela Vaida: „Buna dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, in rândul echipei noastre.

Mirela Vaida intră în izolare! „Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, in rândul echipei noastre. Pentru siguranța mea si a familiei, voi repeta testul PCR” 1

Pentru ca interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalți!

Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasă cu toții, o perioada de timp, ținând legătura cu DSP-ul si respectând toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdată, fara vreun simptom specific si sper sa rămân așa! Pentru siguranța mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic!

Va mulțumim pentru înțelegere si griji si abia aștept sa ne reîntoarcem in direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja in izolare si ma rog sa treacă repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveți cu toții liniște si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖”