Mihai Gâdea i-a propus vlogerrului Selly să realizeze o emisiune la Antena 3

(Last Updated On: July 7, 2020)

Mihai Gâdea i-a propus vlogger-ului Selly să realizeze o emisiune la Antena 3. Tânărul vlogger a spus că nu știe dacă este încă pregătit pentru acest pas.

Mihai Gâdea i-a mai făcut o supriză și i-a spus că i-ar plăcea să-l aibă invitat la următoarea decernare a premiilor Emmy în televiziune, unde este jurat în fiecare an și care se desfășoară la New York, scrie stiripesurse.ro.

Mihai Gâdea i-a propus vlogerrului Selly să realizeze o emisiune la Antena 3 1

Selly a mărturisit că nu se mai raportează la bani. ”Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă. Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, a mărturisit tânărul Selly.

„Se discută foarte mult despre mașina pe care o conduc. Eu timp de 4 ani nu am câștigat niciun ban din vlogging. La început regreatam că eram mic. Acum cred că cel mai mare avantaj al meu este că am început la 11 ani.”, a spus Selly.