Medicul Vasi Rădulescu: „Eu n-am cum să mă supăr pe Andreea Esca. S-a întâmplat să fim în același avion de la Cluj spre capitală. Era cu fiica și soțul. Eu m-am umplut de emoții…”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Medicul Vasi Rădulescu îi transmite sănătate Andreei Esca, după ce aceasta a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus.

Vasi Rădulescu: „M-am abținut să scriu despre Andreea Esca. Eu n-am cum să mă supăr pe ea, pentru că e un om absolut minunat. Țin minte că anul trecut, după ce ne văzusem la un eveniment, s-a întâmplat cam la o lună să fim în același avion de la Cluj spre capitală.

Medicul Vasi Rădulescu: „Eu n-am cum să mă supăr pe Andreea Esca. S-a întâmplat să fim în același avion de la Cluj spre capitală. Era cu fiica și soțul. Eu m-am umplut de emoții...” 1

Era cu fiica și soțul. Eu m-am umplut de emoții și nici n-am reușit să-i spun ceva, dar ea, caldă, mi-a zis „hei, bună, ce faci?” Andreea nu e vedetă, e un om obișnuit, implicat în numeroase cauze bune.

Cred că împletește la perfecție profesia cu empatia, generozitatea, bunătatea. Și nu pot decât să-i trimit cele mai bune gânduri, alături de sănătate multă întregii familii”.

Andreea Esca a povestit luni seara că soțul ei, Alexandre Eram, care nu suferea de nicio boală cronică și este nefumător, a făcut cea mai gravă formă dintre cei trei. Alexandre Eram a fost transferat la terapie intensivă, iar plămânii i-au fost afectați într-un timp extrem de scurt.

„Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul. Nu mai pot”, a explicat Andreea Esca, potrivit Europe FM.