Medicul Vasi Rădulescu: „Ce nenorocire de țară. Mi-e tot mai ciudă că n-am plecat naibii de aici. Am pus poza cu masca și îndemnul de a ne proteja…După ce ieri mi-am luat peste 1000 de comentarii pline de insulte, mă uit la…”

(Last Updated On: July 2, 2020)

Medicul Vasi Rădulescu este terminat psihic după ce a recomandat purtatul măștilor și a primit aproape 1,000 de înjurături. Medicul a uitat că misiunea sa este să recomande, nu să convingă. Nu va reuși niciodată să convingă pe toată lumea să poarte mască. Vor fi persoane care nu poartă mască și se vor îmbolnăvi, unii vor muri. Dar vor fi și  persoane care nu poartă mască și nu vor păți nimic. Iar aceștia vor fi și mai agresivi în a arăta lumii că purtatul măștilor este o prostie. Au dreptul să facă asta. Responsabilitatea este individuală. Fiecare este liber să se lase convins de medici sau de persoane care vorbesc din experiența personală.

Medicul Vasi Rădulescu trebuie să înțeleagă că avertismentul s-a dat iar doctorii trebuie să se pregătească să-i vindece pe cei care se vor infecta pentru că nu poartă mască.

Medicul Vasi Rădulescu: „Ce nenorocire de țară. Mi-e tot mai ciudă că n-am plecat naibii de aici. Am pus poza cu masca și îndemnul de a ne proteja...După ce ieri mi-am luat peste 1000 de comentarii pline de insulte, mă uit la...” 1

Vasi Rădulescu: „Ce nenorocire de țară. Mi-e tot mai ciudă că n-am plecat naibii de aici. Am pus pe pagina Dr. Vasi Rădulescu poza cu masca și îndemnul de a ne proteja și a nu mai asculta de toți dubioșii conspiraționiști.

Rezultatul? Peste 200 de comentarii în care sunt făcut în toate felurile și oamenii pur și simplu refuză purtarea măștii, nu cred în virusuri… Cred că până deseară vor fi peste o mie de comentarii acolo, apoi poate câteva mii, poate chiar zeci de mii.

Devenim minoritari, ca oaze mici în deșertul prostiei. Vă rog să mă credeți pe cuvânt.

Aștept un virus care să atace românii și să-i facă deștepți pe proști. Poate fi făcut și-n laborator și eliberat. Nu mă supăr deloc. După ce ieri mi-am luat peste 1000 de comentarii pline de insulte, mă uit la postări similare ale prietenilor mei Vlad Mixich și Vlad Voiculescu . Eh, simfonie de înjurături! Sunt imuni și ei, nu vă panicați.

Unul e expert în politici de sănătate publică, celălalt a fost un biet Ministru al Sănătății. Eu, medic amărât. Noi recomandăm purtarea măștii, adică un act de responsabilitate, o chestiune de normalitate, de respect. Și suntem făcuți ghiveci de adevărații experți care știu ei totul mai bine.