Medicul Dorel Sandesc: “Alegeti masca! Va provoc prieteni. Daca 50% din oameni poarta masca, epidemia poate fi controlata”

(Last Updated On: July 30, 2020)

Medicul timisorean Dorel Sandesc trage un semnal de alarma si ii indeamna pe oameni sa poarte masca.

Medicul a scris: “Alegeti masca! Va provoc prieteni: in loc de campanii electorale cu sloganuri goale de continut, NOI sa desfasuram o campanie pentru protejarea sanatatii si libertatii noaste: ALEGETI MASCA! Puneti-va masca in poza de profil si in spatiile publice, deschise si inchise si transmiteti acest mesaj!”.

Medicul Dorel Sandesc: "Alegeti masca! Va provoc prieteni. Daca 50% din oameni poarta masca, epidemia poate fi controlata" 1

“Credeti-ma, se poate: noi o purtam de o viata in spitale! Studii serioase arata ca daca 50% din oameni poarta masca, epidemia poate fi controlata. ALEGETI MASCA!”, a scris medicul anestezist Dorel Sandesc, acelasi care in urma cu cateva zile preciza ca dincolo de paturi si ventilatoare, avem doar 1.000 de medici ATI in Romania, iar aceasta va fi una dintre problemele majore, daca numarul pacientilor cu COVID va continua sa creasca in ritm accelerat”.