Medicul Cornelia Scarlatescu: „Multumesc din suflet celor care poarta o masca la 35 de grade pentru a ma proteja in aceasta epidemie…In memoriam Chemal Taner, medicul implantolog cu zambetul mereu pe buze si a dragului dirijor Camil Marinescu, doi dintre cunoscutii mei care luna aceasta si-au intrerupt la 49 si, respectiv, 55 de ani, cursul prin acesta viata, lasand doi copii si doua familii indoliateÍ

(Last Updated On: July 30, 2020)

Epidemia de coronavirus a făcut 2.269 de victime în România, iar ce ne poate proteja, până la apariția unui vaccin, este masca și distanțarea socială.

Medicul Cornelia Scarlatescu a scris pe Facebook: „Multumesc din suflet celor care poarta o masca la 35 de grade pentru a ma proteja in aceasta epidemie. La randul meu, m-as bucura sa protejez orice persoana vulnerabila din jur, prieten, vecin, cunoscut sau necunoscut. De aceea, prefer sa imi pun o masca atunci cand sunt in preajma celorlalti, sa nu fiu eu motivul pentru care se curma o viata.

Medicul Cornelia Scarlatescu: „Multumesc din suflet celor care poarta o masca la 35 de grade pentru a ma proteja in aceasta epidemie...In memoriam Chemal Taner, medicul implantolog cu zambetul mereu pe buze si a dragului dirijor Camil Marinescu, doi dintre cunoscutii mei care luna aceasta si-au intrerupt la 49 si, respectiv, 55 de ani, cursul prin acesta viata, lasand doi copii si doua familii indoliateÍ 1

In memoriam Chemal Taner, medicul implantolog cu zambetul mereu pe buze si a dragului dirijor Camil Marinescu, doi dintre cunoscutii mei care luna aceasta si-au intrerupt la 49 si, respectiv, 55 de ani, cursul prin acesta viata, lasand doi copii si doua familii indoliate.. dar si in memoria tuturor celor pentru care acest virus a fost mai mult decat o simpla gripa, anul acesta..

Locuiesc pe drumul care duce la Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Colentina, Institutul Matei Bals si Spitalul de infectioase Victor Babes..Pe sub fereastra mea trec ambulantele cu girofaruri si sirene si urgente, non stop.. nu dorm noaptea pana la 3-4 cand parca se mai potolesc, nu am liniste ziua.. Imi doresc sa trecem cu bine cu totii, echilibrati, calmi, cu dorinta de a ne proteja cat stim si cat putem vietile celor din jur.

Sa trecem cat mai multi de anul acesta si sa invatam sa ii protejam si pe cei mai slabi din jurul nostru, fiecare cum putem. Cum zicea cineva, viata noastra este o liniuta intre doua numere.. Faceti ca liniuta sa conteze.”