Medicul Corina Manole: „După încheierea unei ture, medicii au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt”

(Last Updated On: July 6, 2020)

Şefa secţiei ATI din Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a transmis un mesaj în care despre epuizarea psihică şi fizică a cadrelor medicale de la această secţie.

Corina Manole spune că, la finalul unei ture la ATI, medicii au nevoie de perfuzii și oxigen.

Medicul Corina Manole: „După încheierea unei ture, medicii au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt” 1

„Azi voi scrie, din nou, despre NOI, ATI Județean. Obosiți, epuizați, resemnați…Calul de povară al județului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă și îi mai pun în cârcă.

Azi despre Oameni, care după încheierea unei ture la ATI Covid, au nevoie de perfuzii și oxigen ca să poată să o ia de la capăt.

Oameni care s-au străduit să rămână sănătoși pentru a putea trata cazurile critice din tot județul. Acum, vă spun că am obosit și suntem dezamăgiți.

Ne-am făcut și ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea…

Dar obosiți psihic, epuizati fizic , resemnați. Singura Secție ATI funcțională permanent din Județul Galați”, a fost mesajul transmis de medic.