Marcel Pavel, noi declarații după ce a învins COVID-19. „M-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!”

(Last Updated On: July 31, 2020)

Marcel Pavel a revenit cu noi declarații după ce a învins infectarea cu coronavirus.

”Am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!”, a zis Marcel Pavel într-un interviu pentru VIVA, antena3.ro.

Marcel Pavel, noi declarații după ce a învins COVID-19. „M-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!” 1

”Toată această perioadă m-am gândit la familia mea şi m-am rugat să fie ei sănătoşi. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toți să depăşim aceste momente! Copiii cei mari au conştientizat foarte bine situația în care ne aflam, iar pe Yuvenalia am încercat să o ținem cât mai departe de probleme, pentru că este încă micuță.

Sigur că a ştiut că tati este la spital, ştie despre această boală şi despre faptul că trebuie să avem foarte mare grijă şi să ne protejăm cât putem noi mai bine, iar bucuria când ne-am revăzut a fost cu atât mai mare”, a mai spus artistul.

Marcel Pavel este un om credincios
”Eu sunt mereu cu Dumnezeu, toți suntem mereu cu Dumnezeu, de când ne naştem şi până la moarte, nu trebuie să existe o pauză! Nu am cum să îi reproşez eu ceva Lui, ci doar să îi mulțumesc că mi-a fost şi că îmi este alături!”, a mai spus Marcel Pavel.