Ludovic Orban le cere românilor să nu se mai meargă în Grecia, în vacanță: „Decât să fie puşi în situaţia asta, de a pierde ore întregi, mai bine în România”

(Last Updated On: July 3, 2020)

Premierul Ludovic Orban îi îndemană pe români să nu mai meargă în Grecia, în vacanță.

“Eu le spun românilor, decât să fie puşi în situaţia asta, de a pierde ore întregi în proceduri, să stea la coadă, e mai bine să îşi petreacă concediul în România. (…) Am făcut sondaj şi pentru prima oară există un procent foarte mare de români, 83%, care vor să îşi petreacă concediul în România, sau cel puţin aşa declară în sondaj.

Ludovic Orban le cere românilor să nu se mai meargă în Grecia, în vacanță: „Decât să fie puşi în situaţia asta, de a pierde ore întregi, mai bine în România” 1

Îndemnul meu este: mergeţi în vacanţă şi anul ăsta şi anul viitor în România. Sunt atâtea locuri superbe din România care merită să fie văzute”, a afirmat premierul, citat de stiripesurse.ro.

Orban a declarat că a pornit demersurile diplomatice pentru ca românii să nu mai piardă foarte mult timp cu formalităţile pe care trebuie să le îndeplinească la intrarea în Grecia.

“Nu suntem numai noi trataţi aşa (ţinuţi mai multe ore la graniţă la intrarea în Grecia – n.r.), sunt trataţi aproape toţi cei care intră în Grecia. Se duc în concediu, sunt supuşi unui triaj, să nu îi zicem epidemiologic, supuşi unui tiraj, adică li se ia temperatura … şi se creează efectiv blocaje.