Ludovic Orban, după recordul de infectări: Nu vrem iar restricții, dar dacă este nevoie vom lua orice măsură se va impune

(Last Updated On: July 8, 2020)

Executivul nu vrea sa introducă iar restrictii, dar va lua „orice măsură” dacă situația o impune, avertizează premierul Ludovic Orban.

Acesta a făcut o declarație de presă la Palatul Victoria, prilejuita de inregistrarea celui mai mare numar de noi infectari zilnice in Romania, de la debutul epidemiei de coronavirus, informează stiripesurse.ro.

Ludovic Orban, după recordul de infectări: Nu vrem iar restricții, dar dacă este nevoie vom lua orice măsură se va impune 1

„Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie (…) nu ne dorim sa luam nicio masura care sa afecteze negativ viata romanilor. Pe de alta parte vreau sa spun clar ca daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune pentru ca punem pe primul plan sanatatea si viata romanilor.

Inchei cu un mesaj pentru romani. Virusul nu iarta pe nimeni, nici pe cei care nu cred in existenta lui”, a declarat Orban.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire.