Infectată? Andreea Esca nu a apărut la știri luni seara. CTP, după ce s-a zvonit că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

(Last Updated On: July 13, 2020)

Andreea Esca nu a apărut luni seara la Știrile Pro TV, întărind zvonul că ar fi infectată cu coronavirus. Locul ei a fost luat de Oana Andoni.

Poliția din Constanța anunță că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus, anunță A3.

Infectată? Andreea Esca nu a apărut la știri luni seara. CTP, după ce s-a zvonit că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa 1

Evenimentul a avut loc la mare, acum două săptămâni. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV, printre care și prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că i-ar adresa trei întebări Andreei Esca, după ce s-a zvonit că aceasta are coronavirus.
Ca gazetar, i-aș pune Andreei trei întrebări:

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?” crie Cristian Tudor Popescu, în Republica, preluat de stiripesurse.ro.