Incredibil! Românca depistată cu Covid-19 în Grecia s-a plimbat 72 de ore în Creta, ca să nu-și strice vacanța

(Last Updated On: July 7, 2020)

O româncă aflată în Grecia a fost depistată cu noul coronavirus. Femeia a ignorat protocoalele de siguranță și a călătorit timp de 72 de ore în jurul insulei Creta și le-a spus autorităților că nu a vrut să își strice vacanța.

Românca venise în Grecia cu intenția de a petrece vacanța pe insula Creta și a fost testată pentru coronavirus, așa cum prevăd protocoalele instituite de Guvernul elen, pe Aeroportul Heraklion. De aici, a mers la hotelul unde avea rezervarea, pentru a aștepta, 24 de ore, rezultatul.

Incredibil! Românca depistată cu Covid-19 în Grecia s-a plimbat 72 de ore în Creta, ca să nu-și strice vacanța 1

Ajunsă la hotelul rezervat, românca a aflat că acesta a fost închis și a găsit altul disponibil, însă nu a anunțat autoritățile elene, care nu au găsit-o când au venit să o informeze că testul pentru Covid-19 a ieșit pozitiv.

Când în sfârșit au găsit-o pe turista din România, oficialii eleni au aflat că aceasta nu a stat deloc în izolare, ci a mers să exploreze insula, sfidând instrucțiunile care i-au fost date în Aeroportul Heraklion, la sosire, scrie hotnews.ro.

Potrivit greekreporter.com, femeia le-ar fi spus autorităților elene că pur și simplu nu a vrut să își strice concediul și că a călătorit în jurul insulei Creta timp de aproximativ 72 de ore, până când a fost găsită și convinsă să meargă în carantină.